burofoto.JPG

Henk Jan Imhoff, architect

Anne Staalesen, architect zaakvoerder

Jeroen Coppens, ir. architect zaakvoerder

Tussen de alledaagsheid rondom ons willen VONK architecten doordachte plekken maken waar het goed is om te zijn. Een goed ontworpen ruimte maakt mensen gelukkiger.  We tekenen gebouwen, maar tekenen steeds voor mensen.

VONK architecten tekenen graag zorggebouwen; we maken gebouwen waar kinderen,  jongeren, volwassenen en ouderen thuis kunnen zijn.

VONK architecten tekenen graag voor kinderen; kinderdagverblijven en schoolgebouwen als een stimulerende leeromgeving waar een kind zich veilig kan ontwikkelen.

We starten steeds met een luisterend oor, voor uw verhaal, uw programma, waarna we u vanaf de eerste lijn meenemen in het ontwerpproces. We leggen ons potlood niet neer vooraleer het helemaal goed zit.

Onze architectuurtaal is hedendaags, warm, menselijk en speels. We tekenen met een hart voor duurzaamheid, in de brede zijn van het woord. We zetten ook in op het maken van circulaire gebouwen.

Uw budget moet goed besteed worden, daar zorgen we voor door samen met u de juiste prioriteiten te stellen.

Bouwen is een complex proces, met vele verschillende partijen en instanties, en een steeds veranderende regelgeving. Wij loodsen uw project hier doorheen.

VONK architecten werd in 2008 opgestart door Anne Staalesen en Jeroen Coppens